Harta statii meteo

Horoscop balanta

Horoscop zilnic: zodia balanta

balanta
Nu privi piedicile care se mai ivesc pe parcurs cu atata incrancenare, ca si cum ar fi o povara, ci trateaza-le cu un dram de detasare, de umor chiar. Nu merita sa le privesti ca pe cel mai groaznic lucru, ci asteapta cu incredere deplina ca apele sa se mai sedimenteze si ai sa vezi ca ceea ce parea a fi un hop, era de fapt o lectie excelenta prin care ai ocazia sa te maturizezi. Bucura-te de lucrurile frumoase pe care le intalnesti pe parcursul acestei aventuri, pentru ca a te concentra doar la ceea ce nu merge bine, te face sa pierzi din vedere aspectele pozitive, care exista in numar mare.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Balanta' - Horoscop European

Zodia este guvernata de planeta VENUS, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Zodia Balanta este o una masculina de aer, predominant intelectuala. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoare de stralucire si optimism. Nativul acestei zodii trebuie sa invete sa respecte deosebirile dintre oameni, sa invete sa fie ferm, decis, coerent, sa atinga armonia in tot ce face.

Personalitate(horoscop balanta):
Balanta este diplomata, amabila, sociabila si prietenoasa. Are un dezvoltat simt de fair-play, incat nu va rani niciodata pe nimeni, cel putin nu constient. Incerca sa impace pe toata lumea. Este adeptul regulilor deja stabilite, se supune lor, pentru ca nu ii plac schimbarile. Trebuie ca totul sa fie pus in ordine ca sa se simta confortabil.

Relatii sentimentale
Balanta este un partener fermecator, artist, sociabil, relaxat. Doreste sa impartaseasca totul cu aceasta persoana, tratandu-l de la egal la egal. Doreste un partener mai mult pentru intelect decat pentru fizic, cineva care sa ii ofere echilibru si armonie. Poate crea o mare complicitate cu partenerul sau. Casatoria este foarte importanta pentru Balanta. Poate fi oarecum indecis in alegerea partenerului. Este semnul cel mai sociabil dintre toate, incapabil sa traiasca singur, cautand mereu un prieten in partenerul sau. Este senzuala, afectuoasa, delicata si atenta, dornica sa placa celuilalt, dar este nestatornica si capricioasa. Nu ofera mai mult decat primeste in dragoste, de aceea uneori ar putea da echitabil la mai multi parteneri simultan pentru ca nu poate iubi o singura persoana.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Balanta, Varsator, Gemeni
4 >> Sagetator, Leu
3 >> Capricorn, Rac
2 >> Berbec, Taur, Pesti
1 (nu este recomandata) >> Scorpion, Fecioara

Sanatate:
Punctele sensibile sunt rinichii, soldurile, vertebrele lombare, glandele suprarenale. Trebuie sa bea multa apa, sa limiteze consumul de sare, proteine animale si lactate. Se recomanda consumul de banana, avocado, orez, porumb, secara, vegetale, soia.