Harta statii meteo

Horoscop balanta

Horoscop zilnic: zodia balanta

balanta
Nedreptate exista oriunde in aceasta lume, ca atare nu te gandi ca succesul tau se ridica pe insuccesul altuia, pentru ca asa e viata. Bucura-te de sansa ta, nu se stie de cate ori ti se ofera, fara sa te tot compari cu cei mai putin norocosi. Conteaza doar ocazia care ti se ofera tie, deci fa un pas in fata si profita de auspiciile excelente ale acestei zile. Norocul e acolo pentru tine, nu pentru altcineva, deci lasa modestia la o parte si priveste-ti visul cu ochii, fara sa te gandesti la cei de langa tine.
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Balanta' - Horoscop European

Zodia este guvernata de planeta VENUS, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Zodia Balanta este o una masculina de aer, predominant intelectuala. Poate deveni o persoana populara in mediul sau social sau poate avea parte de o casatorie (sau o afacere) aducatoare de stralucire si optimism. Nativul acestei zodii trebuie sa invete sa respecte deosebirile dintre oameni, sa invete sa fie ferm, decis, coerent, sa atinga armonia in tot ce face.

Personalitate(horoscop balanta):
Balanta este diplomata, amabila, sociabila si prietenoasa. Are un dezvoltat simt de fair-play, incat nu va rani niciodata pe nimeni, cel putin nu constient. Incerca sa impace pe toata lumea. Este adeptul regulilor deja stabilite, se supune lor, pentru ca nu ii plac schimbarile. Trebuie ca totul sa fie pus in ordine ca sa se simta confortabil.

Relatii sentimentale
Balanta este un partener fermecator, artist, sociabil, relaxat. Doreste sa impartaseasca totul cu aceasta persoana, tratandu-l de la egal la egal. Doreste un partener mai mult pentru intelect decat pentru fizic, cineva care sa ii ofere echilibru si armonie. Poate crea o mare complicitate cu partenerul sau. Casatoria este foarte importanta pentru Balanta. Poate fi oarecum indecis in alegerea partenerului. Este semnul cel mai sociabil dintre toate, incapabil sa traiasca singur, cautand mereu un prieten in partenerul sau. Este senzuala, afectuoasa, delicata si atenta, dornica sa placa celuilalt, dar este nestatornica si capricioasa. Nu ofera mai mult decat primeste in dragoste, de aceea uneori ar putea da echitabil la mai multi parteneri simultan pentru ca nu poate iubi o singura persoana.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Balanta, Varsator, Gemeni
4 >> Sagetator, Leu
3 >> Capricorn, Rac
2 >> Berbec, Taur, Pesti
1 (nu este recomandata) >> Scorpion, Fecioara

Sanatate:
Punctele sensibile sunt rinichii, soldurile, vertebrele lombare, glandele suprarenale. Trebuie sa bea multa apa, sa limiteze consumul de sare, proteine animale si lactate. Se recomanda consumul de banana, avocado, orez, porumb, secara, vegetale, soia.