Horoscop fecioara

Horoscop zilnic: zodia fecioara

fecioara

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Fecioara' - Horoscop European

Fecioara este o zodie feminina de pamant, guvernata de planeta Mercur. Are dezvoltate spiritul comunicativ, talentul oratoric, diplomatia, ingeniozitatea, abilitatea dar si siretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendinta spre inselatorie.

Personalitate (horoscop fecioara):
Are o fire modesta, tacuta, constiincioasa, chiar pasiva uneori, incat s-ar putea sa nu i se ofere intotdeauna toata increderea pe care o merita. Se mandreste cu realizarile sale si este un muncitor hotarat, credincios slujbei sale. Poate atinge succesul in domenii administrative sau orice alt domeniu in care trebuie sa lucreze in slujba altora. Se vede pe sine ca un umil servitor, cel din spatele scenei. Sistematizarea si organizarea in detaliu sunt atu-urile sale. Nativul Fecioara trebuie sa invete sa-si largeasca orizontul, sa fie toleranta, optimista, sa isi dezvolte imaginatia.

Relatii sentimentale
Fecioara este un partener modest, rezervat, timid. Cauta un partener cu care sa impartaseasca aceleasi idei despre igiena si sanatatea vietii. Cauta pe cineva capabil sa analizeze personalitatea sa complexa. Exista posibilitatea de a-si cunoaste partenerul la locul de munca, in cadrul serviciului sau in domeniul ocrotirii sanatatii. Uneori lucreaza impreuna dupa casatorie. Uneori, poate avea o sanatate fragila. Trebuie ca perechea sa aiba grija de ea si sa o serveasca in permanenta. Dragostea unei Fecioare se desfasoara mai mult la nivel mental. Are tendinta de a-si reprima starile afective, senzualitatea sa fiind disimulata sub o masca aparent calma, dar care ascunde conflicte interioare. Are tendinta de a-si infrana sau cenzura instinctul erotic sau de a-l manifesta rece, lucid si cerebral. Fiind atat de rationala, are tendinta de a transforma si sentimentele intr-un interes personal. Sentimentele sunt legate de latura practica.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Fecioara, Capricorn, Taur
4 >> Scorpion, Rac
3 >> Sagetator, Gemeni
2 >> Pesti
1 (nu este recomandata) >> Berbec, Varsator, Balanta, Leu

Sanatate:
Punctele sensibile ale Fecioarei sunt in zona intestinelor, ficatului, existand risc de colici, dizenterie, enterita, afectiuni digestive intestinale, peritonita, constipatie. Sistemul digestiv este cea mai vulnerabila parte a organismului. Trebuie sa mentina un program alimentar regulat, sa evite grasimile si uleiurile, punand accent pe cereale si produse naturale. Fecioara nu stie deloc sa se relaxeze, deoarece este mereu nervoasa si tensionata, mereu pe faza, asa ca pentru a-si mentine sanatatea trebuie sa invete sa se destinda.