Harta statii meteo

Horoscop pesti

Horoscop zilnic: zodia pesti

pesti
Prudenta se va dovedi a fi salvatoare intr-o situatie in care nu ai voie sa iei decizii bruste si nechibzuite. Asteapta, stai sa se mai adune informatii, analizeaza situatia pe toate fetele, asa cum faci de obicei, pentru ca aceasta atitudine rezervata, suspicioasa, se va dovedi a fi benefica pentru a descoperi la timp eventualele hibe. Ce-i drept, esti puternic influentat si de cei din jur care refuza sa accepte un fapt pana nu au toate argumentele la dispozitie, si la fel faci si tu, ca sa nu te lasi pacalit de aparente. Despica firul in patru, daca e nevoie!
Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Pesti' - Horoscop European

Nativul in Pesti este impresionabil si compasiv, bland si amabil, visator si idealist. Zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de Neptun, planeta care sporeste imaginatia, intuitia, simtul premonitiei, sensibilitatea, receptivitatea, dar si naivitatea, influentabilitatea, nehotararea, obsesiile, lipsa de simt practic, maniile, depresiile, idealismul.

Nativul Pesti trebuie sa invete sa fie mai hotarat, sa se concentreze, sa evite stimulentele artificiale, sa isi dezvolte increderea in sine, sa nu mai astepte ca altii sa ii rezolve problemele.

Personalitate (horoscop pesti):
Este idealist, cu o sensibilitate exagerata, un romantic si un visator, mereu in cautarea unui sfat de la cineva, deoarece ii lipseste increderea si siguranta in fortele proprii. Nativul in zodia Pesti este timid si rezervat, ascunzand de fapt calitati deosebite, pe care nu le poate scoate la iveala. Este fericit numai daca se dedica altora, daca munca sa este exclusiv in beneficiul celor din jur, neglijandu-si propria persoana in totalitate.

Relatii sentimentale
Nativul acestei zodii este capabil sa se daruiasca total si sa se sacrifice pentru partenerul sau, dar cere mari dovezi de dragoste de la celalalt, avand nevoie de mangaieri, incurajari si de alintari. Adeseori poate profita de pe urma acestei nevoi exagerate de grija din partea partenerului. Se simte atras de cei care au ceea ce-i lipseste lui: curaj si spirit practic. Daca este nefericit, se refugiaza in vicii, ajungand sa se autodistruga si sa se imbolnaveasca. Isi manifesta dragostea prin poezie, arta si muzica. Cand vrea sa cucereasca sau sa atraga atentia partenerului, incearca sa faca impresie buna, dar fara a fi adevarata sa personalitate. Are capacitatea de a se dedubla foarte usor in noi si noi personalitati. Este imprevizibil, schimbator, si niciodata nu poti sti in ce dispozitie il gasesti. Datorita bunatatii sale pana la naivitate, poate cadea usor victima inselaciunilor sentimentale. Cand nu se simte iubit, se descurajeaza, aluneca in pesimism si disperare, cazand in veritabile crize de anxietate. Este un partener tacut, la locul lui, discret, romantic.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Pesti, Rac, Scorpion
4 >> Taur, Capricorn
3 >> Gemeni, Sagetator
2 >> Fecioara, Balanta, Leu
1 (nu este recomandata) >> Berbec, Varsator

Sanatate:
Este un om fragil de felul sau, nu este foarte rezistent la boli, dar cel mai sensibil punct este sistemul nervos, care poate fi adeseori victima bolilor sau dependentelor de tot felul (inclusiv vicii). Exista risc de boli ale membrelor inferioare, boli intestinale, intoxicatii, probleme ale sangelui.