Horoscop gemeni

Horoscop zilnic: zodia gemeni

gemeni

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Gemeni' - Horoscop European

Zodia Gemeni este o zodie masculină de aer, predominant intelectuală, mentală, guvernată de planeta Mercur, planetă care sporește spiritul comunicativ, inteligența, elocvența, talentul oratoric, diplomația, ingeniozitatea, abilitatea, dar și șiretenia, instabilitatea, superficialitatea, tendința spre înșelătorie.

Personalitate (horoscop gemeni):
Nativul Gemeni are o minte ascuțită și o inteligență sclipitoare, în permanentă activitate mentală. Este fericit numai când e copleșit de activități diverse și când acumulează mereu cunoștințe și informații noi. Este alunecos și greu de ancorat într-un loc.
Este dual și indecis, întotdeauna un om cu doua fețe, dar încercând să se faca plăcut, chiar dacă trebuie să creeze o imagine falsă pentru asta. Nu suportă rutina, curiozitatea și noutatea sunt mod de viață pentru el. Poate avea succes în literatură, comunicații, comerț, turism, transporturi, mass media, învățământ.
Gemenii trebuie să învețe să se maturizeze, să se concentreze, să asculte, să se relaxeze, să se organizeze.

Relații sentimentale
Nativul acestei zodii este atras de un partener intelectual, fermecător care îi stimulează capacitățile de comunicare. Dorește să studieze, să învețe, să scrie și să vorbească fără încetare cu partenerul său. Îi place să călătorească cu acesta. Apreciază originalitatea ideilor și faptul că îi permite unele libertăți. Există chiar și posibilitatea mai multor căsătorii. Există posibilitatea de a-și cunoaște partenerul înca din primele clase primare. Partenerul său poate fi o iubire din adolescență, un vecin sau cineva pe care îl întâlnește prin intermediul unui frate. Comunicarea va juca un rol important în căsătoria sa. Natura sa este sociabilă până la entuziasm și îi este foarte ușor să își facă prieteni în mulțime, apelând la tot felul de subiecte de conversație si glume. Atracția sa inițială provine de la unele compatibilitați intelectuale.

Compatibilitați pentru relații sentimentale (pe o scară de la 1 la 5):
5 >> Gemeni, Balanta, Varsator
4 >> Leu, Berbec
3 >> Fecioara, Pesti
2 >> Sagetator
1 (nu este recomandată) >> Capricorn, Scorpion, Rac, Taur

Sănătate:
Punctele sensibile ale nativului Gemeni sunt brațele, mâinile, umerii, plămânii, sistemul nervos, reproducător și urinar. Există risc de probleme ale plămânilor, ale sistemului nervos, bronșite, pleurezie, congestie pulmonară, tulburări nervoase, fracturi ale brațelor sau claviculei.