Horoscop capricorn

Horoscop zilnic: zodia capricorn

capricorn

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Capricorn' - Horoscop European

Zodie feminina de pamant, predominant practica, materiala, guvernata de planeta Saturn, planeta care sporeste spiritul practic, dorinta de securitate pe toate planurile, diplomatia, seriozitatea, tenacitatea si perseverenta, dar si pesimismul si incapatanarea.

Personalitate (horoscop capricorn):
Cel nascut in Capricorn are un aer sobru, trist uneori, dand impresia ca ar fi o persoana cu multa experienta de viata. Pare permanent preocupat de o problema grava, nemultumit de ceea ce i se intampla. Este precaut, econom, meticulous, punctual si correct.

Relatii sentimentale
Are tendinta de a se proteja in fata suferintelor sentimentale, pastrand o oarecare distanta. De-abia dupa ce este sigur de sentimentele si intentiile unei persoane are curaj sa lase garda jos. Are nevoie de un partener cu picioarele pe pamant, un om de incredere, intelegator, cu un statut social ridicat, loial, rabdator, care sa ii impartaseasca asteptarile pe plan profesional, material etc. Este melancolic si visator, inclinat spre singuratate. In dragoste se manifesta introvertit si chiar daca iubeste cu pasiune, nu face vizibila trairea sa interioara datorita autocenzurii pe care si-o impune. Casatoria sa este dictata mai mult de ratiune decat de sentiment sau atractie fizica. Este ata sa faca multe concesii pentru a mentine o relatie, stiind sa se sacrifice pentru persoana iubita. Poate avea parte de iubiri instabile, mai mult la nivel imaginar, fiind atras de parteneri mai in varsta, casatorindu-se mai tarziu. Este o fire singuratica, serioasa, controlandu-si permanent emotiile. Nu stie sa fie tandru, fiind usor distant si rigid. Este timid si idealist in dragoste.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Capricorn, Taur, Fecioara
4 >> Pesti, Scorpion
3 >> Berbec, Balanta
2 >> Rac, Leu, Gemeni
1 (nu este recomandata) >> Varsator, Sagetator

Sanatate:
Capricornul este predispus la insomnie, boli de piele, reumatism, guta si urticarie. Este recomandabil sa evite excesele alimentare si sa faca miscare, pentru a-si mentine tonusul. in momentele dificile pe plan sentimental, da dovada de multa detasare si sange rece, desi este vulnerabil, deceptiile facandu-l sa se retraga in singuratate, interiorizandu-se si mai mult si alunecand in pesimism si depresie.