Horoscop varsator

Horoscop zilnic: zodia varsator

varsator

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Varsator' - Horoscop European

Zodie masculina de aer, predominant intelectuala, mentala, guvernata de URANUS. Aceasta planeta influenteaza inventivitatea, dorinta de schimbare si noutate, spiritul amical, originalitatea, imaginatia creatoare, spiritul stiintific, nonconformismul, modernitatea, libertatea, dar si idealismul, utopia, anarhismul, spiritul de revolta, dezordinea, egoismul.

Nativul Varsator trebuie sa invete sa daruiasca celui de langa el si sa iubeasca, sa invete sa intre in contact cu oamenii, sa-si dezvolte capacitatile practice.

Personalitate (horoscop varsator):
Varsatorul este tipul omului liber, modern, care nu accepta nici o constrangere, tipul omului timpurilor viitoare, a avangardistului, a celui cu un pas inaintea tuturora, cu o scanteie mai altfel decat semenii sai. Este capabil sa se dedice actiunilor umanitare, pentru ca stie sa lucreze in beneficiul umanitatii.

Relatii sentimentale
Este mai mult un prieten si un tovaras de drum decat un iubit. Doreste sa-si pastreze independenta si de aceea nu se ancoreaza prea puternic. Asteapta mult de la partener, avand tendinta de a-si aseza partenerul pe un piedestal inalt. Isi da seama imediat de caracterul unei persoane, deoarece nu se lasa furat de aparente. Intra repede in legatura cu strainii si le castiga simpatia. Abordeaza dragostea mai mult din punct de vedere rational, incercand sa combine ambele niveluri, lasandu-se condus de stimulente mentale. Ar putea avea inclinatii spre flirt, indecizie, sa traiasca pe doua planuri simultan, preferand mai mult aventurile in locul angajamentelor. Totusi stie sa faca juraminte de loialitate daca va gasi un interlocutor cu o dispozitie senina, pasionat la fel ca si el.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Varsator, Gemeni, Balanta
4 >> Berbec, Sagetator
3 >> Taur, Scorpion
2 >> Leu, Fecioara, Rac
1 (nu este recomandata) >> Pesti, Capricorn

Sanatate:
Punctele cele mai sensibile care sunt in zona genunchilor si a gleznelor. Problemele digestive sunt de fapt simptome ale stresului. Are nevoie de o dieta bogata in apa, legume, verdeata si fructe care sa ii mentina sangele in bune conditii.