Horoscop taur

Horoscop zilnic: zodia taur

taur

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Taur' - Horoscop European

Zodia Taur este o zodie de pamant, predominant practica, guvernata de planeta Venus, planeta care sporeste talentele artistice, gustul pentru frumos, senzualitatea, sociabilitatea, bunul gust, atractia fizica, dar si gelozia, superficialitatea, nepasarea, imoralitatea uneori.

Taurul trebuie sa aiba incredere in sine si in destinul sau fara sa astepte de la altul securitatea pe care o cauta.

Personalitate (horoscop taur):
Personalitatea nativului Taur este aparent pasiva, indolenta chiar, dar totul pana la primul impuls. Daca este provocat, devine rigid si incapatanat, declansand un temperament furios. in cea mai mare parte a timpului, Taurul este o persoana rezervata, ratand multe sanse din cauza ca le lasa sa treaca pe langa el din pasivitate. Tendintele celor din jur de a-l grabi de la spate rareori se incheie cu succes, pentru ca are nevoie de timp pentru a se adapta cerintelor si schimbarilor aparute in viata sa.

Relatii sentimentale
Taurul este un partener senzual, fermecator si practic. Doreste o casatorie reusita financiar si un partener demn de incredere, care sa ii aduca stabilitate si securitate. Fizicul partenerului este de asemenea important. Casatoria trebuie sa ii aduca o mare siguranta, (eventual casatorie din interes). Problemele financiare capata o importanta deosebita fie prin reusita, fie prin preocupare. Este foarte sentimental, cu o mare senzualitate si sensibilitate, atent mascate sub aparenta sa mai dura. Sentimentele sale sunt greu de obtinut, dar cand isi ofera dragostea, este stabil si fidel, ceea ce asteapta si de la celalalt. Totusi poate fi posesiv si gelos dintr-o dorinta imensa de securitate personala. Este o zodie fertila, deci un Taur poate da nastere multor copii, dar sexul pentru el nu este doar dorinta de a se inmulti, ci pura placere erotica, una din marile sale nevoi.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Taur, Fecioara, Capricorn
4 >> Rac, Pesti
3 >> Leu, Varsator
2 >> Scorpion
1 (nu este recomandata) >> Sagetator, Balanta, Gemeni, Berbec

Sanatate:
Taurul trebuie sa manance alimente slabe in grasimi si zahar, sa bea multa apa si sa faca miscare. Din cauza ca ii place sa manance uneori peste masura - si asta nu din foame, ci doar dintr-o dorinta deosebita de a se imbata cu gusturi si mirosuri rafinate - obezitatea si diabetul il pandesc in orice clipa. Punctele anatomice sensibile ale nativului Taur sunt gatul, laringele, limba, coardele vocale, amigdalele, urechile, cerul gurii, partea superioara a esofagului, carotida. Taurul este predispus spre boli precum: gusa, amigdalita, polipi, dureri de gat, laringita.