Horoscop scorpion

Horoscop zilnic: zodia scorpion

scorpion

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Scorpion'

Aceasta este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitate, dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Toate sentimentele pot fi mult mai intense la Scorpion: si dragostea si ura, si gelozia si loialitatea. Este un caracter de temut, fiind inclinat spre autodistrugere, spre experiente originale, spre locuri si aventuri neobisnuite. Nativul acestei zodii trebuie sa invete se ierte, sa isi canalizeze corect energia si inspiratia.

Personalitate (horoscop scorpion):
Puternic din fire, Scorpionul nu se lasa usor infrant, avand un profund simt al apararii atunci cand se afla in incurcatura. Desi atrasi de personalitatea lui, cei din jur reusesc cu greu sa il inteleaga, pentru ca e imposibil sa afle ce gandeste si simte cu adevarat. Arata tuturor o imagine de om sigur pe sine, increzator, puternic, controlat si calm, desi in interiorul sau se da o lupta acerba. Scorpionul este sensibil si emotional, dar unde emotiile sunt puternic tinute sub control, incat nu ar putea fi observate nici de catre cei foarte apropiati. Nativul Scorpion este o fire sceptica, sarcastica si aspra uneori. La el nu exista sentimente de mijloc, neutre: totul e alb sau negru.

Relatii sentimentale
Sorpionul este secretos si nu se implica intr-o relatie pana nu este pe deplin sigur ca celalalt merita atentia sa. Abordeaza dragostea din punct de vedere emotional, si se gandeste chiar la povesti de dragoste. Isi doreste o persoana artistica, spirituala, de ajutor, linistita, idealista, rafinata, receptiva. este senzual, dominat puternic de placerea fizica. Este in permenanta atras de sexul opus si isi manifesta instinctul cu primitivism si forta. Poate fi dur si exigent, neadmitand jumatati de masura. In dragoste, el vrea ori totul, ori nimic, iar daca nu primeste totul, e in stare sa distruga si ceea ce a obtinut. Este in general fidel, dar daca este inselat, isi coace razbunarea cu o forta diabolica. Are tendinta de a-si manifesta excesiv instinctele erotice, este inclinat spre experiente originale si ciudate, inclusiv pe plan erotic, dornic de noi schimbari in cuplu.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Scorpion, Pesti, Rac
4 >> Capricorn, Fecioara
3 >> Varsator, Leu
2 >> Taur, Gemeni, Berbec
1 (nu este recomandata) >> Sagetator, Balanta

Sanatate:
Punctele sensibile ale nativului Scorpion sunt organele genitale, ficatul, vezica urinara, bazinul rinichilor, uretra, prostata, colonel si apendicele. Trebuie sa faca sport, plimbari lungi si alte activitati care sa-i relaxeze mintea sis a-I distraga atentia de la problemele cu care se confrunta.