Horoscop leu

Horoscop zilnic: zodia leu

leu

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Leu' - Horoscop European

Zodie masculina de foc, predominant fizica, activa, guvernata de planeta Soare, planeta care sporeste autoritatea, vointa, hotararea, vitalitatea, afectivitatea, sansa si norocul in viata, entuziasmul si generozitatea, dar si ogoliul, vanitatea, mandria, furia, egoismul, extravaganta.

Personalitate (horoscop leu):
Leul este romantic si sentimental, dar uneori prea naiv. Leu este senin si extrovertit, ceea ce il ajuta sa castige mereu popularitate, exuberant, amator de placeri si mereu dispus sa incerce lucruri noi, generos si teatral. Doreste sa lase peste tot o impresie buna - chiar daca poate fi falsa la un moment dat - ceea ce il face sa devina egocentrist. Leul se simte fericit numai atunci cand i se iau in consideratie calitatile, personalitatea, autoritatea si cand este in centrul atentiei. Se supara usor si de multe ori pastreaza supararea pentru perioade mai lungi de timp. Pentru ca lumea din jur il ridica pe un postament de laude si consideratie se considera superior intr-o ierarhie sociala. Nativul Leu simte ca trebuie sa preia neaparat conducerea unui grup si trebuie sa invete ce inseamna modestia si economia.

Relatii sentimentale
Leul este atras de un partener generos, calduros, stralucitor. Doreste un partener increzator in sine si ambitios. Il doreste loial si creativ, inspirat si spiritual. Poate avea posibilitatea de a-si intalni partenerul in activitati mondene, la teatru, in vacante, la petreceri sau la evenimente sportive. Cauta casatoria din mare dragoste, pentru ca este un romantic idealist, alegand cu grija partenerul. Leul cauta sa descopere in partener o oglinda in care sa-si reflecte propria stralucire.
Are tendinte de a considera pe cel apropiat ca pe un fel de obiect de inventar, chiar daca are mari pretentii de la acesta. Partenerul sau trebuie sa fie foarte frumos, elegant, bogat, stralucitor si admirat de toata lumea. Este egoist si nu cauta decat satisfacerea dorintelor proprii, neglijandu-l pe celalalt. Poate fi critic cu partenerul, facand pe seful in orice imprejurare. El trebuie sa conduca in permanenta aceasta relatie pentru ca nu suporta pozitia de subaltern (fie femeie, fie barbat). Partenerul trebuie sa-l ridice mereu in slavi, sa-l laude si sa-i recunoasca superioritatea. Daca se simte luat in seama si apreciat poate deveni foarte generos in dragoste.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Gemeni, Balanta, Berbec
4 >> Leu, Sagetator
3 >> Varsator, Rac
2 >> Fecioara, Capricorn
1 (nu este recomandata) >> Pesti, Taur, Scorpion