Horoscop rac

Horoscop zilnic: zodia rac

rac

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Rac' - Horoscop European

Zodia Rac este o zodie feminina de apa, predominant emotionala, psihica, guvernata de Luna, planeta care sporeste romantismul, diplomatia, puterea de adaptare, sensibilitatea, memoria, imaginatia, aptitudinile artistice dar si instabilitatea, capriciile, tendinta spre sedentarism.

Personalitate (horoscop rac):
Nativul in Rac este foarte legat de familie, probabil are si un mare atasament fata de parinti, mai ales fata de tata. Nativul acestei zodii este receptiv si sensibil la schimbarile din jur. Niciodata nu se stie in ce dispozitie poate fi gasit. Dispozitiile psihice sunt foarte puternice dar si foarte schimbatoare de-a lungul unei perioade scurte de timp. Racul este sceptic si neincrezator fata de oameni, interpretand spusele lor dupa fiecare inflexiune ciudata a vocii, ceea ce inseamna ca il afecteaza mai mult modul lor de exprimare decat ceea ce spun. Se leaga de amintiri, colectioneaza lucruri de care este legat sentimental.

Relatii sentimentale
Racul este un partener sensibil, ce-si doreste un trai bun si un camin echilibrat. Are nevoie de multa afectiune si recunoastere din partea partenerului. Isi poate intalni partenerul prin intermediul familiei, cu ocazia unei reuniuni sau a unei sarbatori. Se poate casatori datorita familiei. Cauta intimitatea si linistea in casnicie. Uneori exista o legatura foarte puternica intre partener si parintii sai, uneori partenerul tinand locul parintilor. Da dovada de lipsa de maturitate in timpul casatoriei. In unele cazuri, nu se casatoreste sau o va face tarziu, din cauza insistentelor familiei. Racul are o mare voluptate ce poate iesi la lumina inca din copilarie, o imaginatie si sensibilitate cu totul deosebite, afectivitate maxima, toate puse in slujba exprimarii sentimentelor, marind sfera erotica. Are nevoie de foarte multa iubire.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Pesti, Rac, Scorpion
4 >> Fecioara, Taur
3 >> Balanta, Berbec
2 >> Capricorn
1 (nu este recomandata) >> Varsator, Sagetator, Leu, Gemeni

Sanatate:
Punctele sensibile sunt in zona pieptului, stomacului, esofagului. Este predispus la probleme ale aparatului digestiv, ale pieptului si prezinta tendinta spre obezitate. Daca are probleme digestive, e posibil ca acestea sa fie de fapt un simptom al unui conflict interior. Trebuie sa consume cat mai multe alimente naturale, si sa evite orice fel de stimulent, pentru ca organismul sau este prea sensibil pentru a le face fata.