Horoscop berbec

Horoscop zilnic: zodia berbec

berbec

Horoscop oferit de www.acvaria.com

Calculeaza-ti Ascendentul...

Despre zodia 'Berbec' - Horoscop European

Zodia Berbec este una masculina de foc, predominant activa, guvernata de planeta Marte, planeta care sporeste energia fizica, agresivitatea, curajul, indrazneala si vitalitatea dar si imprudenta, gelozia, asprimea, brutalitatea, violenta, nervozitatea, spiritul razbunator.

Nativul Berbec trebuie sa invete sa fie moderat, tolerant, rabdator, umil, chibzuit, sa isi asume marea energie de care dispune, sa invete sa si-o stapaneasca si sa o canalizeze in mod pozitiv.

Personalitate (horoscop berbec):
Incearca sa se impuna prin faptele lui si sa obtina recunoasterea meritelor sale. Semnul Berbecului denota impulsivitate, agresivitate, spontaneitate, inventivitate, dorinta de cunoastere si cercetare, chiar daca adeseori abandoneaza firul investigatiei sale pentru ca se plictiseste prea repede.

Relatii sentimentale
Berbecul nu este constient de sentimentele celor din jur pentru el, deoarece este mult mai atent la propriile sentimente. Cu entuziasmul lor caracteristic, va castiga intotdeauna cu usurinta interesul si respectul celorlalti, dar pentru a le pastra, are nevoie de multa diplomatie, flexibilitate, toleranta, prudenta si compasiune in relatiile cu ceilalti. In dragoste, poate fi pasional, afectuos, generos in sentimente. Ii place aventura si "vanatoarea", placandu-i foarte mult competitia, dar pe cat de repede se aprinde, pe atat de repede se raceste dupa ce a obtinut ceea ce a cautat. Cauta o relatie cu cineva independent, atragator, cald si care isi poate vedea singur de viata proprie, cu aceeasi fire ca si a sa. Are o fire pasionala si arzatoare in sentimente, fiind incapabil sa-si controleze sentimentele. Este permanent atras de sexul opus. Este atras de muzica, de haine elegante, inclinat spre flirt, iubind viata sociala. Exista riscul sa se casatoreasca foarte de tanar, in urma unei deziluzii sentimentale.

Compatibilitati pentru relatii sentimentale (pe o scara de la 1 la 5):
5 >> Berbec, Leu, Sagetator
4 >> Gemeni, Varsator
3 >> Rac, Capricorn
2 >> Balanta
1 (nu este recomandata) >> Scorpion, Fecioara, Taur, Pesti

Sanatate:
Punctele sensibile sunt in zona fetei, craniului, creierului, oaselor capului (cu exceptia nasului). Este predispus la accidente in zona capului, a fruntii, craniului, predispozitie spre carii, febra, lovituri, accidente minore, sinuzita, inflamatii, probleme oculare, migrene, congestie, apoplexie, meningita. Pentru barbati, exista riscul de a face chelie mai devreme decat s-ar astepta.